Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 7 de marzo de 2011

Nou dojo a Barcelona.

Des del 3 de Març els companys del Nanbudo Ki Club de Barcelona entrenen al dojo "Mutokukan", havent donat per finalitzats els entrenaments que tenien lloc al gimnàs "Esportiu Badrena".
El grup i els entrenaments corren a càrrec de Carlos Hidalgo Zarcero (1er Dan de Nanbudo). Actualment les classes son els dijous i divendres de 20:30h a 21:50h i els primers i tercers dissabtes de cada mes de 09:30h a 11:00h.
El dojo Mutokukan compta amb unes comfortables instalacions adaptades a les necessitats de la nostra art marcial, disposant d'una sala amb tatami, una altra de parquet, vestuaris tant femenins com masculins i l'encant d'un dojo en el que l'energia regnant és armoniosa i acollidora.
La seva ubicació és al carrer Balcells nº40 de Barcelona, al barri de Gràcia. Podeu accedir a la seva pàgina web clicant aquí.
Per descomptat esteu convidats a participar en els entreneaments o si ets nou i estàs interessat pots posar-te en contacte amb el Carlos (tel.: 657157687) per participar en una classe de prova.



3 comentarios:

  1. Excelente post amigo, muchas gracias por compartirlo, da gusto visitar tu Blog.
    Te invito a seguirme en mi Blog de los mejores duelos del cine, seguro que te gustará:
    http://duelos-del-cine.blogspot.com/

    Espero tus comentarios, un gran saludo, Oz.

    ResponderEliminar