Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

miércoles, 18 de agosto de 2010

Un any de novetats i metes.

Seminari Cambrils
Aquest any 2010 representa un nou començament, una etapa de canvis i de metes a realitzar per al futur de l'associació que ve precedida pel canvi de junta directiva, anomenant com a nou president a Raül López Sánchez, tercer dan de Nanbudo, que pren el relleu de Jesus Morreres, el shihan que ha estat representant i fomentant els valors pròpis del Nanbudo dins de l'associació amb un treball constant i actiu, organitzant i buscant col.laboracions en tots el àmbits possibles per tal de fer crèixer la nostra escola al territori català. Els antics membres de la junta que han estat al peu del canó durant una llarga temporada continuaràn recolzant i donant suport i asessorament a la nova fornada de representants per tal de comptar amb unes bases fundades en l'experiència que els anys els ha donat.
Seminari Cambrils
Amb la sang renovada i l'esperit encoratjat i ansiós de creixer, la nostra associació, desde el "Nanbudo Ki Club de Reus",  ha organitzat el Primer Seminari Internacional a Cambrils dirigit per Doshu Soke Yoshinao Nanbu a finals del mes de Març, comptant amb la presència de nanbudokes de diverses nacionalitats com França, Croacia, Noruega, Eslovènia, Marroc i la resta del territori espanyol. Aquest es podria definir com un primer seminari exitós on tothom va gaudir d'un curset i unes instal.lacions amb una organització acurada i eficient, de manera que ja es parla d'un segon seminari al 2012 en el que el propi mestre hi està especialment interessat. Aquest seminari ha substituït per primera vegada el seminari anual a Alcarràs, que ha deixat pas a aquesta nova proposta per tal de repartir aquesta labor organitzativa i divulgativa entre els dos clubs.
Joshi Seminar
Per una altra banda cal destacar la presència representativa d'algunes de les nanbudokes del Nanbudo Ki Club de Reus, que van acudir al també primer Nanbudo Joshi Seminar a Sanejfjord (Noruega) , el primer curs de Nanbudo, dirigit pel própi mestre només per dones, que va còrrer a càrrec del "Sandejfjord Nanbudo Club", aquest seminari, tot i que no va comptar amb una presència massiva, va donar uns fruits molt positius i pròspers, i va crear nous llaços que enfortiràn les relacions entre nanbudokes de diferents països, propiciant la participació femenina en el nostre art i una nova línia de treball més equilibrada i armònica. D'aquest seminari es pren el relleu de la seva segona edició per al 2012 també a càrrec del "Nanbudo Ki Club de Reus", en el qual s'espera una major participació i divulgació a la comunitat femenina nanbudoka, esperant que es continuin fent edicions cada dos anys, cada vegada en un pais anfitrió diferent.
Platja d'Aro
També ha passat recentment el Seminari anual de Platja d'Aro que organitza el propi mestre Doshu Soke Yoshinao Nanbu, on hi ha hagut una participació de l'Associació Catalana més important que la de pasades edicions i aixó ens dona una visió de creixement i prosperitat. En aquest Platja d'Aro hi ha hagut un nombre de pujades de cinturons important, la gran majoria kyus que continuen creixent i avançant. Una vegada més, ha sigut un èxit en tots els sentits.
Queda pendent el Curs Internacional de Barcelona que es celebrarà al Novembre, com de costum, organitzat pel "Nanbudo Ki Club de Barcelona" i on tindrem el plaer de tornar a entrenar amb el mestre i companys de diverses nacionalitats, als que esperem amb ganes i disposició positiva per compartir tant l'experiència com els coneixements.
També volem fer-nos ressò de la particpació en diverses mostres d'arts marcials en les quals ha participat l'Associació Catalana de Nanbudo, com la de Sabadell o el passat "Hikari" o festival japonés d'estiu a Reus (organitzat per l'Associació Amakuni de cultura japonesa), que en breus es repetirà aquest mes de setembre.
Com es pot percebre, la nostra associació creix amb pas ferm i decidit, a un bon ritme i establint-se cada vegada més i convidant a tot aquell que es senti interessat en el nostre art a probar-ho o viure-ho d'aprop en les classes obertes que s'ofereixen arreu del territori català.
Platja d'Aro
Si esteu interessats en contactar amb nosaltres per obtenir més informació o per saber quins clubs teniu a prop de la vostra ciutat, no dubteu en enviar un correu al mail que apareix al apartat de contacte, estarem disposats i encantats de informar-vos.

1 comentario:

  1. Amics i companys,
    Agraeixo poder comprobar que el Nanbudo en les nostres terres s'ha arrelat amb força. També agraeixo la tasca realitzada per la nova direcció en aquesta nova etapa, obrin a les noves generacions noves dimensions i oportunitat. Salut a tots.

    ResponderEliminar