Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 7 de febrero de 2011

Seminari Alcarràs 2011

Del 5 al 6 de Febrer de 2011 ha tingut lloc el Seminari bianual d'Alcarràs a càrrec de Doshu Soke Yoshinao Nanbu,  organitzat i coordinat per Dojo Jizenkai, avalat per l'ACN. Vam comptar amb visitants de Huesca, Sabiñánigo, Monzón, Marsella i tot el territori català.
En aquesta ocasió el Mestre ens va oferir una sèrie de canvis dins el Randori Ichi no Kata, al Keiraku Taïso Niban i va introduïr el desplaçament Kani als Shotai Randori. Moltes novetats i canvis van succeïr durant el seminari en el qual es va produïr la cerimònia de investidura del Renshi Jesús Morreres que va ser acompanyada per la cançó tradicional japonesa "Sakura Sakura" cantada per Liliana Navarrete a capella.
Afortunadament vam gaudir d'unes temperatures esplèndides i una molt bona organització per part de Lluis Camí i Ramon Dolcet juntament amb tota la gent del club d'Alcarràs, vam conptar amb la participació, el diumenge al matí, d'un nombrós grup de nens que van voler participar en el curs impartit per pròpi Mestre fundador i vam viure vàries pujades de grau de molts membres de l'ACN que van ser calurosament celebrades per tots els membres, a continuació redacto una llista amb els noms;

-Alfons Tresánchez (4rt DAN "Sensei Kyoshi") Soses.
-Joan Saldanya (2on DAN "Shidoin") Alcarràs.
-Xavi Montero (2on DAN "Shidoin") Alcarràs.
-Javier Ortega (2on DAN "Shidoin") Barcelona.
-Antonio Roldán (1er DAN "Fukushidoin") Reus.
-Evarist Vilà (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Montserrat Miras  (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Helena Vilà (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Andreu Rodríguez (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Marie France Veyrat (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Nico Laemmerhirt (2on Kyu "Deshi") Reus.
-Anne Katherinne Dunkel (3er Kyu "Deshi") Arenys de Mar.


Mencionar també la pujada de graus de Serge Salvai (Marseille) a 7é DAN Renshi i de Sergio Medina (Monzón) a 6é DAN Shihan.

Enhorabona a tothom companys!!


Pròximament afegirem més fotos noves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario