Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

martes, 19 de octubre de 2010

ACN al Saló del Manga 2010

Del 29 d'octubre al 1 de novembre d'aquest 2010, tindrà lloc la XVI edició del conegut Saló del Manga a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Aquest event ja té una tradició que al llarg de les seves quinze edicions s'ha anat consolidant i guanyant adeptes incondicionals que el visiten cada temporada. La fira es centra en l'art japonés del manga i tot el que envolta aquesta cultura, es presentaràn convidats de talla internacional, com dibuixants, cantants i dissenyadors de moda relacionada amb la cultura manga-anime.
Per primera vegada dins el seu programa s'inclurà l'exibició d'arts marcials, en concret Nanbudo, Kenjutsu i Iaijutsu.
Nosaltres estarem fent la nostra demostració el diumenge 31 d'octubre de 11 del matí i fins les 12,30 del migdia. Participarem nanbudokes d'arreu del territori català, un cop més us agraïm la vostra visita o participació en l'event.
Per a més informació clikeu al següent link:
http://www.ficomic.com/

1 comentario:

  1. Una experiència enriquidora més. Companys nanbudokes compartint espai, nervis i il·lusió.
    Amics xerrant i divertint-se.
    Salut nanbudokes,

    ResponderEliminar