Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 27 de septiembre de 2010

Curs de Nanbudo a Barcelona.

El proper cap de setmana 13 i 14 de Novembre tindrà lloc com cada any el curs de Nanbudo que imparteix Doshu Soke Yoshinao Nanbu a la ciutat de Barcelona. Tothom que estigui a l'Associació Catalana te la oportunitat de participar en aquest curs de gran valor impartit pel mestre fundador.
L'stage tindrà lloc al gimnàs Esportiu Badrena, al carrer Galileu 142, Barcelona. El gimnàs està situat molt a prop de l'estació de trens de Sants i hi ha un ampli ventall d'allotjamens disponibles.
Els horaris que seguirem son els següents:

Dissabte 13
09.30h inscripcions.
10.30h a 13.00h i 17.00 a 19.30h curs.
21.30h Sopar conjunt.
Diumenge 14
10.00h a 12.30h curs
12.30h Ceremònia d'entrega de diplomes.

Ja està obert el plaç d'inscripcions, per més informació (preus, allotjament, com arrivar-hi...), us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail que hi ha a l'apartat conacte.

3 comentarios:

 1. Quines ganes que tinc!!
  Barcelona,Doshu Soke,companys d'arreu del mon...
  Segurament hi ha una vida millor... però a Plutó.
  Ossu!

  ResponderEliminar
 2. Irishfallin; em sembla que estem tots igual, amb moltes ganes! Vinga, que ja falta poquet!

  ResponderEliminar
 3. Next weekend, Barcelona's Nanbudo Festival.
  Think positive!

  ResponderEliminar