Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

martes, 16 de noviembre de 2010

Stage Barcelona 2010


Aquest cap de setmana hem gaudit de l'experiència del Stage anual que s'organitza a Barcelona per l'ACN, coordinat per Jesús Morreres i sota la direcció de Doshu Soke Yoshinao Nanbu, en la que han participat un gran nombre de membres de l' ACN i hem rebut la visita de nanbudokes de Huesca, Sabiñanigo, Monzón, Croàcia i Noruega.
Hem de destacar la bona companyonia i ambient que s'ha viscut, tant al tatami com a fora. El nivell tècnic va ser excel.lent, amb un complert i homogeni repàs tractat per Doshu-Soke amb molta cura des del Ki Nanbu Taïso fins als kates més marcials, passant per combinacions bàsiques, bunkais, keiraku, i la incorporació d'un nou randori...
Vam tenir l'honor, a més, de compartir la cerimònia d'investidura del nou Shihan Eusebi Valera (Lleida), anomenat com a tal durant l'Stage de Cambrils la passada primavera, i també l'anomenament de tres nous Renshis que després d'un fructífer i compromés camí com a Shihan han sigut reconeguts en els seus nous graus durant el seminari a Barcelona, es tracta de Jesús Morreres (Barcelona), Leo Rafolt (Zagreb) i Mariano Carrasco (Huesca).
Aquest curs ha estat un interessant i estimulant preludi per al proper Stage que es celebrarà a Croàcia al desembre on s'inaugurarà l'Universitat de Nanbu Budo (INBU)  i a la que hi assistiràn un bon grup de membres de l'ACN.
A continuació compartim algunes de les fotos que es van fer tant durant a cerimonia de Shihan com després dels entrenaments de diumenge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario