Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 3 de enero de 2011

Demostració Nanbudo Ki Club a La Palma (Reus)

Amb motiu del festival "Den Den Mushi" de manga, anime i vdeojocs celebrat per l'associació juvenil Irasshai de Reus, el Nanbudo Ki Club va ser convidat a participar amb una mostra del nostre art marcial que va tenir lloc a la Palma de Reus dissabte passat a la tada.
Tot i que el clima no va acompanyar gaire, ja que hi havia risc de pluja i una molt baixa temperatura, tots els nanbudokes van participar amb l'entusiasme de sempre per tal de deixar un bon sabor a tots els espectadors i a nosaltres mateixos.
Un cop més vam treballar davant el public assistent el Ki Nanbu Taïso, diversos randoris, kata i keiraku taïso. Membres del Club de Barcelona van venir a recozar els companys de Reus acompanyats del Renshi Jesus Morreres i, a més vam tenir la sort de comptar amb Ruben Navarro, company del Nanbudo ki Club Barcelona que va asssitir en qualitat de fotògraf oficial i ens ha regalat aquestes fotos que pejem a continuació;No hay comentarios:

Publicar un comentario