Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 3 de enero de 2011

Seminari Internacional a Zagreb (1º INBU)

El mes de desembre vam poder gaudir de l'inoblidable experiència de viure el primer Seminari Internacional de la INBU (International Nanbu Budo University), que va tenir lloc a la ciutat de Zagreb (Croàcia), i a la qual vam assitir un bon nombre de membres de l'ACN.

No podiem acabar millor l'any 2010, que vam tancar amb aquest seminari organitzat pel Renshi Leo Raffolt i els membres del seu club Dojo Kaptol, i algunes persones externes al club que hi van ajudar com un nanbudoka més. Vam gaudir d'unes instal.lacions ben preparades, una organització en general molt ben portada i l'atenció que en tot moment ens van procurar els companys del Kaptol, dotant el seminari d'un caire de germanor i calidesa que han deixat emprempta als nostres cors.
El curs va estar dirigit per Doshu Soke Yoshinao Nanbu, i vam entrenar intensament durant els quatre dies tocant tot tipus de tècniques, randoris, keirakus, kata...
El balanç genral de l'any és molt positiu per a nosaltres en quant a creixement de l'Associació i expansió, enfatitzant per exemple el nou grup de Nanbudo infantil a Soses portat per Alfons Tresanchez, que és un bon senyal de noves llavors que en el futur donaran friuts.
Des de l'ACN us desitjem un feliç any nou plé de desitjos complerts i noves metes que estimulin el vostre esperit de lluita.
Ossu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario