Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

martes, 31 de agosto de 2010

Hikari 2010

Per segon any consecutiu l'Associació de cultura japonesa "Amakuni" de Reus organitza aquesta fira de cultura nipona que ja l'any passat va tenir una gran afluència de public i va resultar un èxit per als organitzadors.
Aquesta fira ès un homenatge als Matsu Matsuri (o festival d'estiu), que s'organitzen al Japó durant el mes del Juliol per tots els barris del païs nipó.
Durant l'event es podrà degustar menjar tipic japonès, conèixer més d'aprop algunes de les seves arts més tradicionals com l'ikebana (art floral), participar en diversos jocs tradicionals o veure les exhibicions d'algunes de les arts marcials japoneses com és el Nanbudo .
La nostra associació ha estat convidada de nou a participar i des del Nanbudo Ki Club de Reus, comptant amb la participació d'alguns companys del Ki Club de Barcelona,  hem estat treballant en una demostració que reuneix diverses tècniques i treballs que donaràn al public assistent una visió més propera sobre qué és Nanbudo.
L'event tindrà lloc el proper dissabte 4 de Setembre a La Palma de Reus (c/Ample nº 75), i per suposat esteu tots convidats a assitir-hi, és 100% recomanable i gratuït.
A la propera entrada d'aquest blog us explicarem com va anar la demostració, la fira en general i penjarem fotos!

3 comentarios:

  1. Salut a tots,
    Després de tanta preparació l'exhibició va ser molt curta...
    L'any vinent tornarem a triomfar a coses noves i la mateixa il·lusió.
    Ossu!

    ResponderEliminar
  2. Quins nervis que vam passar, però ara a entrenar encara més i planejar cosetes!!!

    Helena

    ResponderEliminar
  3. Irishfallin; Doncs si que es fa curt, si, sobre tot quan els nervis apreten! L'any que ve hi tornarem amb més força!
    Helena; Aixó mateix, a entrenar tot el que puguem i a preparar ja saps el qué!, una abraçada!

    ResponderEliminar