Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

jueves, 23 de septiembre de 2010

Hikari 2010 2ª part.

Tal com haviem informat, ha tingut lloc la segona edició del Hikari, un event que pretén emular el Natsu Matsuri o festival d'estiu i que es va realitzar a la Palma de Reus, on hem participat fent una demostració de Nanbudo per part del Nanbudo Ki Club de Reus i alguns companys del Ki Club Barcelona. El nivell de participació d'aquest any supera al passat i cal destacar la presència de Jesus Morreres, Javi Ortega, Carlos Hidalgo i els germans Pablo i Sofia Marañón.
La mostra va triomfar i alguns del assitents al event es van interessar pel Nanbudo i es van informar de les classes i horaris. Una vegada més agraïm la col.laboració del companys i la seva assistència, com la del Jordi Anglarill, que va grabar la mostra en video i que aviat podrem compartir.
A continuació deixem unes fotos del festival de cultura japonesa com a mostra de la nostra actuació.

1 comentario:

  1. Poc a poc ens anem fent un nom i ens van reconeixent. Algunes persones em van dir que els hi havia agradat molt. Bona cosa després de treballar tant preparant l'exhibició.
    Ossu!

    ResponderEliminar