Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

lunes, 27 de septiembre de 2010

Article diari de Lleida "La Mañana"

El passat 14 de juny de 2010 es va publicar un article de Nanbudo al diari provincial "La Mañana". Aquest article fa referència a la llarga trajectòria del Nanbudo a les terres de Lleida, especialment a Alcarràs. Gairebé trenta anys de contínua pràctica en el territori ha instaurat aquest Art Marcial de manera sòlida. Amb Shihan Lluís Camí i Shihan Eusebi Valera al cap al costat de Kyoshi Alfons Tresánchez i Shidoin Ramón Dolcet com a professors adjunts, el club ha aconseguit perdurar en el temps oferint la possibilitat que nous practicants de Nanbudo puguin desenvolupar la seva pràctica. ENHORABONA.

2 comentarios:

  1. Enhorabona companys! La feina ben feta tard o d'hora té el reconeixement que es mereix.
    Ossu!

    ResponderEliminar
  2. Irishfallin; efectivament, recolzem les iniciatives que ens fan creixer!

    ResponderEliminar