Text widget

L’Associació Catalana de Nanbudo es va fundar l'any 1999 a Barcelona, amb àmbit territorial a tota Catalunya.

Està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i inscrita al Departament de Justícia amb el numero 22653, i afiliada únicament a la Worldwide Nanbudo Federation, amb el numero de registre 8800009 al igual que tots els clubs que pertanyen a l'A.C.N.

La seva principal finalitat és ensenyar i difondre el Nanbudo en totes les seves facetes: com a Art Marcial i sistema de defensa personal, com a forma terapèutica que ajuda a equilibrar i sanar el cos i la ment, i com a filosofia de vida que ens aporta un altíssim grau de integració en el nostre entorn, respectant la vida i la natura.

També te com a objectiu revisar i defensar el bon fi de l'Art, així com donar suport i recolzar els interessos dels practicants i clubs associats a la mateixa, tant en la vessant personal, administrativa, econòmica com legal.

The Catalan Nanbudo Association was founded in 1999 in Barcelona, Catalonia entire territory.

Is recognized by the Catalan Department of Justice and registered with the number 22653, and only affiliated to the Worldwide Nanbudo Federation, with registration number 8800009 as well as all clubs belonging to the A.C.N.

Its Main purpose is to teach and disseminate Nanbudo in all its facets: as a martial art and self defense system, as a therapeutic methode that helps balance and heal the body and mind, and a philosophy of life that provides a high degree of integration into our environment, respecting life and nature.

It also aims at reviewing and defending the great end of this Art as well as support the interests of practitioners and clubs associated with it, in both personnel, administrative, economic and legal.

miércoles, 10 de noviembre de 2010

Saló del Manga

Aquesta ha sigut la primera incursió de l'Associació Catalana de Nanbudo en aquest festival de manga i anime, entre d'altres temes relacionats amb aquest art japonés. Per a nosaltres, tot un repte que hem afrontat amb dedicació, molta il.lusió i un alt nivell de participació.
Contents amb el resultat d'una feina ben feta i aplaudida pel public assistent, ens quedem amb ganes del proper Saló per tornar a participar-hi amb una demostració d'aquesta art marcial que cada cop guanya adeptes i s'obre camí pas a pas.















A continuació, un petit reportatge fotogràfic per il.lustrar la nostra demo. Gaudiu-la!

3 comentarios:

  1. Han quedat molt bé!! Com dius l'any vinent tornarem a ser-hi i tornarem a triomfar.
    Salut,

    ResponderEliminar
  2. Que xulo!

    Quina rabia em va fer no poguer-hi ser!!! Quina mala pata de ficar-me just malalta aquell dia. Però ja es veu que no sóc gens imprescindible, jejeje

    Helena

    ResponderEliminar
  3. Irishfallin; Estic d'acord completament!
    Helena; SI ets imprescindible, i tant!! Si hi hagessis estat hauria sigut més divertit, i compartir és sempre positiu!
    Una abraçada a tots dos!

    ResponderEliminar